T: 056 37 37 00

Aluminium ramen & deuren

Ramen

De energiekosten stijgen gestaag, daar kunt u niets aan doen. Waar u echter wel iets aan kan doen is ervoor zorgen dat uw energieverbruik niet tot onbetaalbare hoogten stijgt. Hebt u al eens de isolatie van uw huis gecontroleerd? En dan met name ramen die ouder zijn dan 20 jaar. Door een efficiënte isolatie kunt u aanzienlijk op uw kosten besparen.

Schüco ramen zijn niet alleen bekend vanwege hun geavanceerde functionaliteit maar tevens vanwege hun wooncomfort en esthetiek. Ontdek onze omvangrijke keuze aan beslagen en grepen en laat u inspireren door het veelzijdige kleuraanbod.

Deuren

De voordeur is de toegang tot een huis waarin de persoonlijke verhalen van de bewoners zich afspelen. Creëer daarom met voordeuren van Schüco individuele accenten. Dankzij een grote verscheidenheid aan vormgevingsvarianten kunt u onze producten perfect laten aanpassen aan u specifieke wensen.

Tegelijkertijd biedt de voordeur u optimale thermische isolatie en veiligheid. Schüco voordeuren stellen hier dan ook de norm. Daarnaast garandeert een brede keuze aan uitrustingen en accessoires dat de door u gewenste deur ook wat comfort betreft perfect aan uw eisen voldoet.Producten aluminium

Ramen
Aws 70 Foto

De AWS 70 is geschikt voor de reconstructie van oude stalen ramen of de inrichting van nieuwbouw met een aantrekkelijk staalaanzicht en smalle contouren. Er kunnen met dit raamsysteem ook tal van optische accenten gelegd worden. AWS 70 is vanaf een bouwdiepte van 70 mm.

Fiche bekijken
Aws 75

De AWS 75 biedt uitstekende thermische isolatie en vestigt daarna hun aandacht op de verwerkingsprocessen met betrekking tot middenafdichting en sponningisolatie. Er zijn bij dit raamsysteem talrijke vormgevingsmogelijkheden.

Fiche bekijken
Aws90

De AWS 90 voldoet aan de strenge eis van beste warmte-isolatie, maar ook aan de strengste architectonische eisen in design en vrije vormgevingsmogelijkheden bij een bouwdiepte van slechts 90 mm.

Fiche bekijken
Aws65 Foto

De AWS 65 biedt een krachtig, modern systeem dat energie-eisen met een uitgebreid profielassortiment en doordachte constructiedetails combineert. Ook de bouwdiepte van 65 mm biedt met de verschillende systemen uitgebreide oplossingen voor speciale designeisen.

Fiche bekijken
Deuren
Ads 65 Foto

De ADS 65 deur is geschikt voor economische ingangsoplossingen in samenhang met een zeer goede thermische isolatie. Het moderne design - bijvoorbeeld in de versie SL (Soft Line) met ronde vleugelvormen - laat vele vormgevingsvarianten voor de gebouwbekleding toe.

Fiche bekijken
Ads 70 Hd

De ADS 70 HD deur geeft iedere gevel een eigen karakter door zijn bijzonder formaat. Met zijn robuuste en duurzame constructie maakt het een grote openingsbreedte mogelijk en is in het bijzonder geschikt voor gebouwen met hoge bezoekersaantallen door doorgangshoogten van 3.000 mm.

Fiche bekijken
Ads 75 Foto

Deze multifuctionele deur ADS 75 biedt uitstekende isolatiewaarden en is daarmee de ideale oplossing voor gebouwen waaraan maximale eisen met betrekking tot energiemanagement en architectuur gesteld worden.

Ads 90 Si Foto

De ADS 90 SI beantwoordt aan de trend van energiezuinigheid en thermische isolatie in nieuwbouw en renovatie. Ze bieden een zeer hoge mate van flexibiliteit en kunnen met vele extra functies gecombineerd worden.

Fiche bekijken
180514 Berlico 049

Vraag over onze diensten of wenst u met ons samen te werken? Wij helpen u gerust.

Naar contact pagina